Zsákos sittszállítás árak

Üdvözlöm!

Novák Gábor vagyok már minimum 20 éve foglalkozom bontási munkákkal felújítandó lakásokban és családi házakban. A munkám során sokszor szervesültem azzal, hogy nincs mód konténer lerakására vagy utána járni terület foglalásra mert túl hosszú ideig tart. Továbbá kisebb a mennyisége így midig nekem kellett megoldani a megrendelőim részére a keletkező sitt elszállítását.

Zsákos sitt szállítás Budapesten és környékén rakodással nem új keletű módja törmelék elszállítására. Így ki hagynám, hogy önnek miért jó! Nem konténeres sitt elszállításával foglalkozom.

Telefon számom: +36 20 594 0260

Profi sittszállítás

Sitt szállítás, emeletről-pincéből. Lakások teljes körű lomtalanítása akár bontási munkákkal.

Megbízható sittszállítás

Amire számíthat ha bennünket hív:tiszta precíz munka! Rendelkezésére állunk lakossági, közületi, és céges megrendelőink számára. Érdemes a hulladékokat szelektíven válogatni, mert a környezetvédelem fontos mindenki számára, a sittszállítás pedig nem egyenlő a környezetünk károsításával! Nem mehetünk el szó nélkül a környezetszennyezés mellett hiszen, mint cégünk mottója is mutatja: Itt lakunk.

Nettó árak:

Zsákolt sitt szállítás árak 650 Ft/zsáktól Félig pakolva max 35 kg.

Zsákolt sitt szállítás árak vegyes 850 Ft/zsáktól Félig pakolva max 35 kg.

Zsákos sittszállítás építési törmelék ami belefér a zsákba 1100 Ft/zsák. Csak az a feltétel, hogy ne beton legyen és össze lehessen fogni a zsák száját és fel tudd emelni!

Zsákos sittszállítás építési törmelék vegyes fa, papír stb… ami belefér a zsákba 1100Ft/zsáktól. Csak az a feltétel, hogy ne beton legyen és össze lehessen fogni a zsák száját és fel tudd emelni!

Emeleti rakodás bontási vagy építési törmelék:

Első emelet 1000 Ft/zsáktól.

Második emelet 1200 Ft/zsáktól.

Harmadik emelet 1400 Ft/zsáktól

Negyedik emelet 1600 Ft/zsáktól

Veszélyes hulladékot nem szállítok el!

Az árakról és a feltételekről érdeklődhet bővebben itt:

http://www.teherszallitoember.hu

Vagy.:

http://www.zsakossittszallitas.hu

Szolgáltatási terület:

Budapest, I., II., III., IV., V., VI., VII., VIII., IX., X., XI., XII., XIII., XIV., XV., XVI., XVII., XVIII.,XIX., XX., XXI., XXII., XXIII., Kerületekben és környékén.

Telefon: +36 20 594 0260

e-mail: komuvesember@gmail.com

További oldalaim:

https://www.bontoember.hu

http://www.felujitasepites.hu

http://www.lakasfelujitoember.hu

http://www.komuvesember.hu

http://www.szobafestoember.hu

http://www.gipszkartonozoember.hu

http://www.burkoloember.hu

http://www.teherszallitoember.hu

 http://www.zsakossittszallitas.hu

http://www.firmcenter.hu

Szolgáltatásom:

Sittszállítás olcsón, sitt szállítás rakodással, sitt szállítás kis teher autóval, zsákos sittszállítás lomtalanítás, sittszállítás teherautóval, zsákos sitt lerakás, platós sittszállítás, zsákos sitt szákos sitt elszállítás Budapesten, zsákos sitt szállítás kis teherautóval rakodással, lakásfelújítás közbeni takarítás sitt szállítással, konténer pakolás és rakodás építési törmelékkel, Bontási munkák lakásokban és családi házakban, Ház és lakásfelújítás előtti bontás, Építési törmelék elszállítás zsákosan